Fönsterrenovering i Stockholm

Är dina fönster slitna och behöver en fönsterrenovering i Stockholm? Fönster som inte håller tätt eller har fel glas leder ofta till en dyrare elräkning, då kyla läcker in. Ibland räcker det att renovera fönstren istället för att byta ut dem helt och hållet. Rådfråga alltid en expert för att vara säker på den bästa lösningen för just dig och dina fönster.

Hur fungerar fönsterrenovering i Stockholm?

En fönsterrenovering i Stockholm kan vara allt från att fylla på isolering till att byta ut fönsterglaset. När du kontaktar en Framgångsrik fönsterrenovering stockholm ger dem förslag på vad du bör göra med ditt fönster. Exempel på vad som kan göras under en fönsterrenovering är:

  • Påfyllning av isolering och täta fönstren inne i stommen.
  • Målning. Genom att måla fönsterkarmarna ser ditt fönster direkt mycket fräschare ut. Dessutom ökar livslängden på fönsterkarmarna med upp till 20 år.
  • Byta ut karmar och bågar. Finns det sprickor och hål i karmarna kan det påverka isoleringen. I vissa fall kan man reparera karmarna och behöver inte byta ut dem helt och hållet.
  • Byte av glas. I vissa fall kan det vara själva fönsterglaset som blivit tråkigt. Repor, sprickor eller missfärgningar är vanligt i äldre fönster. Äldre hus har ofta unika fönsterstommar som kan vara kul att bevara. Då kan du välja att endast byta ut glaset.

Företag och offertförfrågan

När du anlitar ett renoveringsföretag för fönsterrenovering i Stockholm får du ett glatt gäng med både rätt utbildning och erfarenhet. Deras huvudfokus är fönster vilket innebär att de vet exakt vad dem gör.

Företaget verkar i Stockholm med omnejd. Har du ett fönster du behöver täta eller vill byta helt och hållet kan du kontakta firman idag. När du kontaktar firman får du både goda råd och en offert innan du tar beslut om firman passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *